Vi betaler fragten ved køb over DKK 399,-

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Anvendelse

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for salg af varer fra By Hein Shoes & Fashion til dennes kunder, såfremt der er tale om handel med forbrugere over 18 år eller med samtykke fra forældre eller værge, hvis køber er under denne aldersgrænse. De generelle forretningsbetingelser finder således ikke anvendelse i handelskøb, når køber handler i eller for sin virksomhed.

Om By Hein
By Hein Shoes & Fashion ApS
CVR. nr.: 36725591
Kirketorvet 6
8310 Tranbjerg J
Telefon: 81711729
E-mailadresse: shoes@byhein.dk
Webadresse: byhein.dk
Etableringsår: 2015

 

Priser og betaling

Som betalingsmiddel i By Hein Shoes & Fashion kan anvendes Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, V PAY, American Express og MobilePay.
Priserne på By Hein Shoes & Fashion er danske priser oplyst i danske kroner (DKK), og totalbeløb bliver angivet, inklusiv dansk moms og andre danske afgifter, samt fragt.
Alle betalinger (undtaget Dankort) vil været underlagt SecurePay. Dvs. alle betalinger over ca. 2.250 kr. vil blive tvunget gennem 3D Secure i forbindelse med betaling og betalinger under, bliver automatisk vurderet af Quickpays fraud system efter flere forskellige parametre.

Vi trækker først beløbet for dine varer på din konto, når varerne afsendes fra By Hein Shoes & Fashion.
Vi vedlægger en faktura sammen med dine varer, når varen afsendes.
Fakturaen overholder de efter loven gældende regler for, hvad en faktura skal indeholde, for at den er juridisk gyldig.

Fakturaen skal altid anvendes ved returnering eller reklamation.

Vi modtager ikke betaling via bankoverførsel.

By Hein Shoes & Fashion opkræver ikke gebyr for betalingstransaktioner og vi kan aldrig trække et større beløb, end det du selv har godkendt ved bestillingen.
Betalingssystemet er godkendt af NETS og er i overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af betalingskort ved fjernsalg (websalg).
Dette betyder, at de oplysninger, du afgiver i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved kryptering og kun kan læses af NETS, hvorved kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ikke gemmes i forretningens systemer.

 

Levering

Forsendelser sker med PostNord eller GLS.
Levering kan foregå til privatadresser og efter aftale, til erhvervsadresser.
Der er fri fragt på køb over 399 kr. på ikke nedsatte varer til adresser i Danmark, hvis ”Afhentning i PostNord/GLS pakkeshop” benyttes.
Alle nedsatte varer pålægges fragtomkostninger – de aktuelle priser bliver vist i “Kurv/Kassen”.
Vælges ”Omdeling til privat”, gælder de aktuelle priser vist i “Kurv/Kassen”.
Afhentes pakken i vores butik på Kirketorvet 6, 8310 Tranbjerg J, er der ingen fragtomkostninger.

By Hein Shoes & Fashion er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes forhold hos vores fragtleverandører og underleverandører eller andre forhold uden for By Hein Shoes & Fashion´s kontrol, med mindre andet følger af dansk rets almindelige bestemmelser.

Varen du bestiller hos By Hein Shoes & Fashion leveres til den leveringsadresse du oplyste i forbindelse med dit køb.
Hvis du bestiller din vare inden kl. 14.00 på en hverdag, vil vi sende din vare samme dag.

I tilfælde af forsinkelse fra leverandøren, midlertidigt udsolgte varer o.l. må der undtagelsesvis påregnes længere leveringstid.
Leveringstiden løber fra den dag, betalingen er gennemført og ordrebekræftelsen modtaget – bortset fra køb i forbindelse med weekend og helligdag, hvor ordren vil blive behandlet på førstkommende hverdag.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler hos By Hein Shoes & Fashion.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
• har modtaget din vare
• har modtaget den sidste vare, når det drejer sig om en aftale, om flere forskellige varer, der er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis
• har modtaget det sidste parti eller den sidste del, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen gives pr. e-mail til shoes@byhein.dk eller telefon 81 71 17 29. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores returseddel og sende med varen retur. Retursedlen finder du vedlagt i din pakke.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du kan sende eller aflevere varen personligt til os på nedenstående adresse, uden unødig forsinkelse og senest 14 efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du afholder selv eventuelle udgifter (porto) i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens levering, til den er modtaget af By Hein Shoes & Fashion.

By Hein Shoes & Fashion modtager ikke forsendelser, som er sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Bemærk, originalemballagen (skoæsken o.l.) skal være intakt og sendes med retur. Påhæftede mærker eller andet tilbehør betragtes altid som en del af varen, og må derfor ikke fjernes og skal også sendes med retur.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, hvis/når varen er modtaget af By Hein Shoes & Fashion. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Eventuelle fragtomkostninger som du selv har betalt, bliver ikke refunderet i forbindelse med en tilbagebetaling – Eksempelvis, hvis du har betalt for, at få din pakke leveret på din privatadresse.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes/indleveres til:
By Hein Shoes & Fashion ApS
Kirketorvet 6
8310 Tranbjerg J

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler med By Hein Shoes & Fashion har du 24 måneders reklamationsret på alle varer, regnet fra modtagelsesdatoen. Du kan således ikke påberåbe dig eventuelle fejl, der måtte vise sig mere end 24 måneder efter varens levering.
Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis varen er reklamationsberettiget – afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale brug.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, fejlagtig efterbehandling af varen eller anden skadevoldende adfærd eller ringe vedligeholdelse.
Dette vurderes i den konkrete sag. En håndtering opfattes som korrekt, såfremt den er foregået efter de på varen oplyste anvisninger.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Eventuelle fejl og mangler skal, uanset ovenstående, gøres gældende inden rimelig tid, efter at du har konstateret manglen ved varen.

Husk, altid at gemme din faktura, da du skal bruge den ved reklamationen.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer By Hein Shoes & Fashion naturligvis dine rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen.
Såfremt du i forbindelse med en reklamation returnerer varen, skal dette ske til:
By Hein Shoes & Fashion ApS, Kirketorvet 6, 8310 Tranbjerg J.
Du skal i forbindelse med returneringen vedlægge en beskrivelse af fejlen samt en kopi af din faktura. Hvis reklamationen er rettidig og berettiget, vil du modtage en ny identisk vare med det samme. Lagerføres den pågældende vare ikke, vil By Hein Shoes & Fashion ophæve købet, så du får dine penge retur.
På tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl der indgår under reklamationsretten, vil fragtomkostningerne ikke blive refunderet.
Husk derfor altid at kontakte os først, inden varen sendes retur, så vi kan aftale nærmere.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik – GDPR)

Ved at benytte vores hjemmeside byhein.dk accepterer du, at By Hein Shoes & Fashion ApS behandler dine persondata i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og persondatapolitik.
Ledelsen og relevant personale i By Hein Shoes & Fashion, samt samarbejdspartnere, har helt eller delvis adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Dataansvarlig

Den dataansvarlige i By Hein Shoes & Fashion er Tina Hein Hansen

Kontaktoplysninger:
By Hein Shoes & Fashion ApS
CVR. nr.: 36725591
Kirketorvet 6
8310 Tranbjerg J
Telefon: 81711729
E-mailadresse: shoes@byhein.dk

 

Personoplysninger

De personoplysninger vi indsamler, behandler og opbevarer, er generelt kun de oplysninger, der er nødvendige for at servicere dig som kunde. Det vil typisk være; navn, adresse, telefonnummer, e-mail og IP-adresse.

Eksempler på dette:
Behandling af dit køb og levering af dine varer eller tjenesteydelser, samt kommentarer dertil
Servicering og rådgivning
Interaktion med dig
Fremsendelse af nyhedsbreve eller kataloger, såfremt der er givet samtykke hertil
Orientering om udfaldet af en konkurrence
Markedsføring, samt opfyldelse af lovkrav.

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

By Hein Shoes & Fashion ApS indsamler IKKE personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne og videregiver eller sælger IKKE egne oplysninger til tredjemand (Undtaget er videregivelse af nødvendigt data mellem vores samarbejdspartnere).


Cookies

Når du bruger byhein.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på.
Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt og overskueligt som muligt for dig.

Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender byhein.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
Til dette formål anvendes 3. part services, Google Analytics.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilke browser du bruger.


Hvem videregiver vi personoplysninger til (samarbejdspartnere)

Personoplysninger videregives alene til vores samarbejdspartnere, som arbejder for os, og som har til opgave at varetage nødvendige funktioner og leverancer for vores hjemmeside/webshop byhein.dk. Oplysninger der videregives er til følgende kategorier af samarbejdspartnere/leverandører; kassesystem, betalingsgateway (webshop), fragt (webshop), kortindløser (webshop), nyhedsbrev (hjemmeside) og udviklere af hjemmeside/webshop.

Myndighederne informeres også i henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for By Hein Shoes & Fashion.

 

Opbevaring af persondata

Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til gældende regler i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere.
Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter gældende regler.


Din adgang til oplysningerne

Du har ret til at få indsigt i og berigtige de personoplysninger, som vi behandler vedrørende dig.
Du har ret til at få slettet dine personoplysninger, som vi har registreret.
Du har ret til at få en kopi af dine personoplysninger, som vi har registreret.
Du har ret til at få dine personoplysninger rettet/ændret, som vi har registreret.
Du har ret til at få udleveret (i et almindelig anvendt dataformat) dine personoplysninger, som vi har registreret.
Du har ret til at trække et givet samtykke tilbage.

Har du anmodning om ændringer i dine personoplysninger jf. ovenstående, kan anmodningen sendes til e-mail: shoes@byhein.dk

 

Nyhedsbrev

By Hein Shoes & Fashion forbeholder sig ret til at udsende nyhedsbreve til handlende på byhein.dk eller i vores fysiske butik, der har givet deres samtykke hertil ved købets afslutning; enten ved tilmelding via hjemmeside eller ved tilmelding direkte i den fysiske butik.

Denne tjeneste kan til enhver tid frameldes og dertilhørende data slettes efterfølgende.

 

Klage

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til: Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.


Klageadgang ved køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til By Hein Shoes & Fashion på telefon 81 71 17 29 eller på e-mail shoes@byhein.dk
Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis nogen del af disse generelle betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af disse generelle betingelser.

Vi henviser til Forbrugerombudsmanden for yderligere information omkring klagenævn.

 

Forbehold

By Hein Shoes & Fashion tager forbehold for udsolgte varer samt for eventuelle tryk- eller prisfejl.